URMĂREȘTE-NE PE: facebook twitter google+ youtube
ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ

John Kabbaj: câștigătorul Eventului #25: Omaha/Seven-Card Stud Hi-Low WSOP

publicat la 16/06/2014
John Kabbaj

Eventul #25: $2,500 Omaha/Seven-Card Stud Hi-Low WSOP 2014 a început cu 270 jucători, dar după 28 de partide de joc, supremația lui John Kabbaj era foarte evidentă, fiind desemnat ultimul supraviețuitor în cadrul turneului. Kabbaj mai are la activ un câștig WSOP în 2009, când a cucerit titlul de învingător la Eventul #45 $10,000 World Championship Pot-Limit Hold’em primind suma de 633.335$. În egală măsură, anul 2014 este un an norocos, Eventul #25 aducându-i brățara de aur și suma de 267.327$.

Cea de-a treia zi și cea din urmă în cadrul turneului a adunat la masa finală 18 dintre cei mai buni jucători. Nu a durat mult timp până când acest număr a fost divizat în jumătate. Primele patru ore de joc au fost decisive pentru : Matt Glantz (locul 18t – $7,784, fiind și jucătorul cu cele mai puține stive la începutul jocului); Michael Roeseler (locul 17 – $7,784); câștigătorul brățării de aur – Konstantin Puchkov (locul 16 – 9.462$), Owais Ahmed (locul 15 – 9.462$), Allyn Jaffrey Shulman (locul 14 – 11.676$), Robert Mizrachi (locul 13 – 11.676$); câștigătorul a șapte brățări de aur WSOP – Chris Reslock (locul 12 – 14.605$); profesionistul în pokerul online Andrey “gigaloff” Zhigalov (locul 11 – 14.605$) și liderul la stive pe parcursul primei zile – Fu Wong (locul 10 – 18.519$).

De aici până la ultimii trei jucători a fost o perioadă relativ scurtă, cei trei fiind: Christopher McHugh, Thomas Keller și, finalmente, câștigătorul serii și al turneului, John Kabbaj.
Odată rămași în doi, Kabbaj și Keller, liderul la numărul de stive s-a ales cu o rapiditate uimitoare. Kabbaj prima cu un raport de, aproximativ, 2 la 1. În scurt timp, eliminarea definitivă a concurentului său, a dus la relevarea celui de-al 25-lea învingător la WSOP 2014.

Joacă la Unibet Poker Acum

VEI MAI GĂSI INTERESANT ȘI:

COMENTARII

Nu sunt comentarii. Fii tu primul!

EXPRIMĂ-TE

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.